Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (4.67 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. Cand i se atrage atentia ca, de exemplu, pe strada Brailei, sunt mai multi maidanezi decat contribuabili, Nicolae spune ca nu-i adevarat, lucru care este real, dar nu si dupa ora 22.00.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Dupa ce majoritatea politicienilor locali si-a dat cu parerea despre cazul sefului Directiei de Urbanism din Primarie, Silviu Vlasie, iata ca ieri a venit randul si filialei locale a Partidului Liberal Democrat sa se pronunte asupra acestui subiect.
- Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu sunt acuzati si de crime impotriva umanitatii, fapte care nu s-au prescis, au mai aratat procurorii in actul de sesizare al instantei Gruparea Iliescu s-a constituit dupa 1968 ca o grupare dizidenta care a avut drept scop inlaturarea fostului presedinte Ceausescu Nicolae, dar mentinerea Romaniei in sfera de influenta a URSS, se mai arata in rechizitoriul publicat in g4media.ro.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a declarat ca a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, in varianta unicamerala, din Casa Poporului intr-o cladire pe care Nicolae Ceausescu o construise pentru Biblioteca Nationala a Romaniei, informeaza www.mediafax.ro.
De aceeasi parere este si deputatul PDL Silviu Prigoana.
Cu toate ca este o agentie de tip express, are dimensiuni mai mari pentru ca vrem sa oferim servicii mai bune, la sucursala fiind probleme cu parcarea“, a explicat Silviu Cîrstea, purtatorul de cuvânt al BRD Craiova.
Pana la finalizarea anchetei in curs de derulare, butoaiele au fost depozitate, dupa cum a confirmat si directorul general Silviu Wagner, in depozitul Oil Terminal.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR). Lucian Croitoru, Daniel Daianu si Silviu Cerna nu primit suficiente voturi pentru un aviz favorabil.
Dupa cum e si normal si in eventualitatea in care actualii viceprimari raman pe posturile lor, primii trei de pe lista- Radu Mazare, Gabi Stan si Nicolae Nemirschi - se retrag.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Acestia isi manifestau interesul ba dormind, ba jucandu-se la telefoanele mobile, ba fataindu-se pe usa si in nici un caz dand atentie cursurilor, in pofida faptului ca secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Nicolae Ivan, se straduia cu adevarat sa le mentina vie curiozitatea.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta.
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va propune conducerii partidului sa solicite infiintarea unei comisii parlamentare pe tema suspendarii presedintelui si a estimat ca votul in plen asupra suspendarii ar putea avea loc in aprilie.
"Sa nu va asteptati sa fiu foarte vesel", a declarat ieri presedintele interimar al Romaniei, Nicolae Vacaroiu.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Spre exemplu ieri Dumitru Nicolae a criticat materialele semnate de trei redactori ai "Monitorului", despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi incompetenti sau de rea-credinta.
google-analytics.com